HALUATKO OPPIA JUURILEIVONNAN NIKSIT?
PERINTEISEN RUISLEIVÄN LISÄKSI OLEMME KEHITTÄNEET JUURET VEHNÄLLE, SPELTILLE, KAURALLE JA TATTARILLE.

Luonnon juurella valmistetussa leivässä on aromikas ja rapea kuori, mahtava tuoksu ja se säilyy erinomaisesti. Juurileivonta on kuitenkin paljon työläämpää ja onnistuneen leivän leipomiseen tarvitaan hyvin hoidettu juuri. Juuri mahdollistaa laadukkaan leivän valmistamisen leivontalaadultaan heikoista jauhoista, kuten ruis, speltti, kaura ja tattari. Kaikki leivät valmistetaan käyttämällä vain yhtä jauholajia. Esim. gluteenittomat leivät leivotaan joko kaurasta tai tattarista, eikä niihin lisätä tärkkelyksiä.


Kurssi ajankohdat ja paikka

Järjestämme tänä keväänä 3 eri kurssia: Ruisleivontakurssi, Gluteenittomien leipien (kaura- ja tattarileivät) kurssi ja Spelttileipäkurssi.

Kurssit järjestetään, tiistaisin ja keskiviikkoisin 17-20 ja torstaisin 12-15. Ne pidetään Kotiseututalo Parkvillassa, Espoon Leppävaarassa, Parkvillanpolku 4, 02600 Espoo.

Kohderyhmä

Kurssit on tarkoitettu koti- ja ammattileipureille sekä kokeille. Räätälöimme myös erilaisia kursseja yrityksille.

Ruisleivontakurssille osallistuja saa ruisjuuren ja lisäksi hän voi valita joko speltti- tai kaurajuuren. Gluteenittomien leipien kurssille osallistujat saavat sekä kaura- että tattarijuuret. Spelttileipäkurssille osallistuja voi valita joko ruis- tai kaurajuuren. Mukaan tulee molempien juurten hoito- sekä leivänvalmistusohjeet.

Hinta

Kurssin hinta: 93€ (sis. 24 % alv.)

Jokainen kurssilainen saa 2 juurta ja tietopaketin juurileivonnasta. Kursseilla on kahvi- ja teetarjoilu. Kurssimaksu pitää maksaa viikkoa aikaisemmin ja sen jälkeen sitä ei voi perua. Kursseille voi kuitenkin lähettää jonkun toisen henkilön. Kurssin pitää filosofian tohtori ja yrittäjä Karin Autio.


Varaa aika tästä


"Kun leivän leipoo ajan kanssa, siihen ei ole mitään lisättävää."


Käytämme kursseillamme ensiluokkaisia Helsingin Myllyn Myllärin Luomu ruis- ja vehnäjauhoja ja Gluteenittomien leipien kurssilla Myllärin gluteenitonta kaurajauho, -lesettä, -rouhetta ja -hiutaleita. Näillä tuotteilla varmistat parhaan lopputuloksen ja saat kaiken irti leivontakurssistamme!